2008. április 7., hétfő

Internet Marketing Kiképzőtábor 2008

2 évvel ezelött Mark Davis volt az, aki először elhozta az internet marketinget a magyar hálózatépítőknek, lerakta az alapokat, és alkalmazta az MLM-re. Mindezt akkor, amikor itt még minden gyerekcipőben járt és most újra tőle tanulhattunk.

Internet Marketing Kiképzőtábor 2008

A nap fénypontja Szabó István volt, aki a YessPlus szponzorom a YessPlus-on belül az Autonetwork csoport létrehozója, ami az internetes hálózatépítésre specializálódott. YessPlus rendezvényeken már nyilvánvaló volt, hogy ő a legjobb szponzor a YessPlus-nál. De most az is nyilvánvalóvá lett, hogy ez nem csak a YessPlus-ra, hanem Magyarországon, összes MLM céget beleértve ő a legjobb szponzor az Internetes hálózatépítés területén. Legalább olyan színvonalú előadást tartott, mint Márk Davids.
Ebből világosan látszik, hogy az ő csoportjába érdemes tartozni. De akkor megkérdezheti valaki, hogy miért hozzám regisztráljon, miért nem Ő hozzá. Mert ha valaki hozzám regisztrál éppúgy tagja lesz az Autonetwork csoportnak, mintha Szabó Istvánhoz regisztrálna. Másodszor kifejlesztettem egy követő e-mail rendszert, mely az én csoportom minden tagjának ingyenesen rendelkezésére bocsátok. Ez tartalmaz kapuoldalt, mellyel lehet gyűjteni az érdeklődőket, részükre automatikusan követőleveleket küld, ezáltal érdeklődőkből jelölteket konvertál. Szabó István mindenkinek azt javasolja, hogy használjon kapuoldalt és követőleveleket, de akik az én csoportomon kívül vannak, számukra komoly pénzt és szaktudást igényel, egy működő rendszer létrehozása.

További információhoz adja meg nevét és e-mail címét kapuoldalamon: http://otthonimunka.biz