2008. május 19., hétfő

FM Group lengyelországi piknik

A hétvégén Lengyelországban jártam az FM Group összejövetelén.

FM Group lengyelországi piknik


Találkoztam sok emberrel, akik ebben az üzletben sikeresek, és olyanokkal is, akik sikeresek szeretnének lenni. Én igazából már nem éreztem közéjük valónak magamat, mert én már tudom azt, amit közülük sokan nem hisznek el hogy a YessPlus-al sokkal könnyebb sikere lenni. Én nem az FM-mel, hanem a YessPlus-al fogom felépíteni karrieremet, megvalósítani álmaimat.

Összehasonlításként álljon itt néhány adat:

Az FM Group hálózatot 3 éve építem.
A YessPlus hálózatot 1 éve építem.

Az FM Group utolsó havi bruttó jutalékom: 57.231 Ft
A YessPlus utolsó havi bruttó jutalékom: 96.630 Ft

Az FM Group-nál komoly visszaesés volt a csoportom forgalmában az utolsó években. A YessPlus-nál viszont egy stabil növekedés mutatható ki a csoportforgalmamban.

A stabilitás a YessPlus nagyszerűen megalkotott marketingtervének és szponzorom Szabó István által megalkotott autonetwork üzletépítési módszernek köszönhető.

A YessPlus-ban az én csoportomben az általam használt internetes üzletépítési módszert használva, bárki el tud jutni 2-3 év alatt a gyémánt szintig, ami havi 1.000.000 Ft jövedelmet jelent. Ez az FM Group-nál csak különleges szponzorálási képességgel rendelkezőknek sikerül.

Az FM Group-ot azoknak ajánlom, akik kiváló minőségű parfümöket szeretnének olcsón vásárolni, vagy ezek értékesítésével pénzt keresni. További információ: http://fmgroup.projektinfo.hu

Akik anyagi függetlenséget szeretnék elérni, azok számára a YessPlust ajánlom: http://alomuzlet.hu