2008. szeptember 15., hétfő

Külön webkonferenciák a csoportom részére

2008.09.13-én elindítottam a saját csoportom webkonferencíás képzését. Itt a csoportomba kiemelkedő teljesítményt elérő tagok elmondják, hogy ezt hogyan csinálják?

Ha figyelembe vesszük, hogy amikor én kezdtem, még nem volt ilyen követő e-mail rendszer ami most van és a YessPlus webáruházban sem volt ennyi termék, mint ami most van és nem volt a partner plus sem. Hamarosan indul a brokerplus és lesz a cégnek idegen nyelvű weboldala is. Meg nem is volt a rendszerben ennyi internetes üzletépítési tapasztalat, ami most van.

Meggyőződésem, hogy lesznek a csoportomba olyan emberek, akik ezt még előbb, akár közel 1 év alatt 0-ról indulva meg fogják csinálni a gyémánt szintet a követő e-mail rendszer használatával.

Itt a feladat lényegi része az, hogy azt megtanuljuk, hogyan tudunk forgalmat irányítani a kapuoldalunkra, és ha telefonon megkeresnek, tudjuk a yessplus-ról és a követő e-mail rendszerről lelkesen és határozottan beszélni.

A mi web konferenciáinknak elsődleges célja az, hogy ebben nyújtson segítséget.

Aki sok pénzt szeretne keresni, változtatni akar az életén köztünk a helye.

A követő e-mail rendszer használatával Magyarországon a legkorszerűbb internetes üzletépítés valósítható meg. Ez társítva Magyarországon a legkönnyebben felépíthető MLM hálózattal a YessPlus-al nyugodtan mondhatni, rá hogy verhetetlen. Ilyen könnyű meggazdagodási lehetőség, ami itt van, és ilyen széles körben rendelkezésre áll, meg vagyok győződve, hogy nem volt.

További információ: http://alomuzlet.hu