2009. március 9., hétfő

Elindítjuk a Nagy Robbanást a YessPlus üzletünkben

Meggyőződésem, hogy ezzel az új módszerrel egy év alatt platina szintről el fogok jutni gyémánt szintig, ami több mint 1 millió Ft-os havi jövedelmet jelent.
Amely tagokkal sikeresen együtt tudunk működni ők is hasonló eredményre számíthatnak, 2-3 év alatt eljuthatnak 0-ról a gyémánt szintig.

Amikor a downliner rendszer bevezetésre került egy forradalmian új megoldás volt a magyar MLM világában.
Sajnos azt tapasztaltuk, hogy azokat a tagok, akik úgymond ez által munka nélkül rendszeres jövedelemhez jutnak, nyilvánvaló számukra hogy a YessPlus rendszer működik, mégsem kezdtek el dolgozni. Ezenkívül sok tag arra vár hogy a downliner felépíti számára az üzletet.

Így jelenleg a YessPlus-ban rengeteg inaktív tag van, akik munka nélkül várják, hogy jövedelemhez jussanak. Egyetlen cég vezetése sem érdekelt abban, hogy olyan tagoknak pénzt fizessen ki akik nem tesznek vagy nem tettek semmit annak érdekében, hogy sikeresek legyenek.

Ezért csoportom átalakításra kerül egy kisebb de hatékonyan működő csoporttá. Fontos, hogy mindenki eldöntse, hogy mit akar ebben az üzletben:
Dolgozni, hálózatot építeni, törzsvásárlókat gyűjteni
vagy törzsvásárló lenni és így a legkedvezőbb feltételekkel tud vásárolni a YessPlus-tól, VIP taggá válva éves szinten egy 40 pontos alaprendszerbeli vásárlással élvezheti a VIP tagság minden előnyét.

Amennyiben valaki dolgozni akar fontos hogy kössön megállapodást a szponzorával. Fontosnak tartom hogy csak azt vállaljuk el amit tényleg be tudunk tartani, ez alapján módosítsuk a megállapodást.
Ha például nem tudunk részt venni a YessPlus minden rendezvényén, akkor azt írjuk be, hogy évente hányon tudunk részt venni. Mivel a rendezvényen való részvétel kiemelten fontos a sikerhez, ezért azt javaslom, hogy aki évente 6 rendezvényél kevesebben tudna csak részt venni, az inkább meg se próbálja a YessPlus üzletet felépíteni, mert több mint valószínű, hogy nem lesz sikeres.

Az üzletépítés 4 pontja kiegészül egy 5.-el, ez a szponzorral való konzultáció:

1. Aktivitás megvásárlása (alaprendszer 40 pont).
2. A havi rendezvényen való részvétel
3. Képzés, önképzés (YessPlus akadémia elvégzése, hanganyagok, webkonferenciák, könyvek).
4. Egy VIP törzsvásárló vagy üzletépítő tag beléptetése
5. Konzultáció a közvetlen aktív szponzorral, legalább havonta 1 szer.