2009. december 2., szerda

MLM hiénákról

Hiéna: Olyan skizofrén MLM hálózatépítő tag, aki azt hiszi, hogy ha egyszerre több cégnek dolgozik, az arányosan meg fogja növelni a jövedelmét. Olyan személy aki annak a szenvedélynek a rabja, hogy belépő csomagokra költse a pénzét.

Hogyan dolgoznak az MLM hiénák?
Saját levelezőlistát építenek, melybe féliratkozóknak kedvük szerint ajánlgatnak MLM cégeket.
Mivel az MLM a másolódás üzlete, üzlettársaik is hasonlóan cselekszenek. Tevékenységük abban áll, hogy különböző felső vonalakhoz, alsó vonalakhoz, keresztvonalakhoz léptetik be egymást.

Mit kell csinálniuk azoknak akik sikeres vezetők akarnak lenni?
Arra kell koncentrálniuk, hogy keressenek és kiképezzenek néhány jó vezetőt, és sikeressé tegyék őket, ez pedig kemény munka egyetlen MLM cégnél is. Ha viszont a tagjaid azt látják, hogy te sem vagy elkötelezett, akkor szinte lehetetlenség ezt megvalósítani. Akinek már van egy üzlettársa az őérte fellesőléggel tartozik, legjobb tudása szerint kell őt szponzorálnia, mutatni a helyes utat melyen végig kell mennie, ahhoz hogy Ő sikeres legyen.

A sikeres vezetők tudják, hogy a sikerhez vezető legbiztosabb út, ha valaki egyetlen célra fókuszál.
Egyidejűleg képtelenség több különböző irányba menni, így semmi esélyed nem lesz, hogy valaha bármelyik cégnél a csúcsra jussál.

Hány hálózatépítő szeretne olyan vezetőt követni, aki maga sem tudja hová megy?
A világ viszont tele van olyan emberekkel, akik követendő vezetőket keresnek.

Ez az oka annak, hogy a fókuszált, egy cég mellett kitartó MLM vezetők könnyebben szponzorálnak, talán azért is könnyebb nekik, mert kevés a versenytársuk.

MLM hiénák manapság már egész kultuszt alakítottak ki maguknak. Minden hiéna rendelkezik több száz vagy ezer hasonló társának a nevével és címével. Amint elindul egy újabb MLM cég, beléptető leveleket küldözgetnek egymásnak, hasonló szövegekkel:

Csatlakozzál most, most még a piramis csúcsán leszel. Ha most nem csatlakozol belépnek alám pár nap alatt sokan és így elesel akár több száz ezer Ft jövedelemtől stb.

Mivel csak pár ember lehet az első a többi hiéna feladja. Most már csak a következő cégben lehetnek az elsők és szponzorálhatják felső vonalukat alsó vonalukká. És így folytatódik a ciklus hiénák szponzorálnak hiénákat.

Valódi pénzkeresetet egyikőjük sem tud felmutatni? Hogy tudnának? Egy hiéna csak 1-2 hónapig van egy üzletben, ha nem így lenne, akkor nem tudna első lenni a következőben.

Kik a vesztesek? Kik azok akik pénzt veszítenek a hiéna kultusz miatt?
Természetesen a hiénák, de azok az MLM hálózatvezetők is, akik hagyják, hogy ezek a hiénák beépüljenek a csapatukba.

Semmi sem tud gyorsabban beszennyezni, megmérgezni és megölni egy csapatot mint a gátlástalan hiénák, akik szétforgácsolják a hálózatépítők erejét a felső alsó és keresztvonal keresztbe kasul történő szponzorálásával.