2010. február 2., kedd

Követő E-mail Rendszer (Aszisztens)

Akik a YessPlus üzletben a csoportomba dolgoztak, azok jól ismerik a Követő E-mail Rendszert, melyt én fejlesztettem ki, hogy csoportom sikeres legyen.
A rendszer sikerét az igazolta, hogy a YessPlus-nál a mi csoportunk lett az egyik legsikeresebb internetes üzletépítő csoport.

A követő e-mail rendszer rendelkezik az adott üzlet építéshez
szükséges kapuoldalakkal és levélsorozattal, így szükségtelenné válik
drága autoresponder szoftvere költeni. Ezt követően már csak valóban
azon múlik az üzleti sikered, hogy mennyi látogatót tudsz a kapuoldaladra irányítani és hogy mennyire lelkesen tudsz az adott hálózatról beszélni. De a Követő e-mail rendszer több ennél, ez egy valódi közösséget biztosít az adott üzletépítő csoport tagjainak. Adminisztrációs felületén egyfajta verseny alakul ki a tagok között, hogy kinek a kapuoldalán iratkoznak fel többen, elindítás és oktatóanyagok találhatók benne, és természetesen fórum is van ahol bemutatkozhatnak a tagok megoszthatják tapasztalataikat.

Amikor a YessPlus üzletben válság volt, sokan más üzletben is elkezdtek dolgozni, ezen nagyszerű rendszer nélkül amatőr módon. Meg egyébként is megfigyelhető, hogy legtöbb ember több hálózatot is kipróbál.

Ezért tovább fejlesztettem a Követő E-mail rendszert, hogy tudjon több MLM hálózatot kezelni.

Ezennel bejelenthetem, hogy a Követő E-mail rendszer immár 4 MLM hálózat a YessPlus, PentaMax, Enigro-Uniaco és a PartnerNet hálózatokba használhatják csoportom tagjai.