2010. szeptember 4., szombat

Elindult a Mandura

Várakozásunknak megfelelően 1 héttel ezelőtt szombaton reggel 6.00-kor ez első európai országok között elindult Magyarországon a Mandura üzlet. A magyar indulással egy időben Ausztria, Franciaország, Németország, Olaszország, és Lengyelország is elindult.
A cég már 2 éve sikeres Amerikában, így nem egy új céggel van dolgunk, de Európában mégis az elsők között lehetünk.

A cég paraméterei nagyon jók Meg vagyok győződve, hogy az utóbbi időben még nem volt ehhez hasonló lehetőség Magyarországon.

Rövid időn belül át fogja rajzolni az MLM térképet. Egyvonalas építkezésnek, a 70%-os visszaosztásnak ezenkívül a rendkívül hatásos termékeknek, és a profi képzési rendszernek köszönhetően robbanásszerű növekedés várható.

Hallgassuk meg Ács Zoltán vezető szponzorunkat, hogy mit mind, mi várható a közeljövőben:

http://tar.otthonimunka.biz/mandura/mire_szamithatunk_reszlet.mp3


Ez egy olyan pénzkereseti lehetőség, amit szerintem nem szabadna kihagyni senkinek, aki valóban meg szeretné valósítani álmait és céljait. Már az elő-regisztrációs időszakban bekövetkezett növekedés is bizonyítja, hogy egy nagyon jó lehetőséggel állunk szembe.

További információhoz kérlek iratkozzál fel a következő oldalon:
http://otthonimunka.biz/zoltan

Én ettől a lehetőségtől várom a sikert és mindenkinek ezt tudom javasolni, de ez mellet tudom, hogy minden életképes MLM hálózatnak jók a termékei, hogy ha valakinek fontos a minőség tudom javasolni őket.