2011. április 20., szerda

Szoftver jutalék program

Több mint 5 éves MLM és befektetési tapasztalatom során még nem találkoztam ilyen jó lehetőséggel, amit ez a cég kínál. Ez egy olyan lehetőség, amit szerintem nem szabad senkinek sem kihagyni, és örülök, hogy időben rá találtam.

Magyar vállalkozás, tulajdonosi háttér ügyfélszolgálat.

Cég célkitűzése: Olyan közösségi hálózat létrehozása, amely sok-sok család magas színvonalú és biztos megélhetését jelenti, Magyarországról kiinduló hálózati struktúrába a külföldi tőke bevonása.

A cég fontosnak tatja a tömblábon állás lehetőségét, elsőként egy olyan úgynevezett szoftverbérleti csomaggal állt elő, mely a befizetett pénz után napi 1% jutalékot fizet.

Aki járatos az Internetes befektetésekben, ismeri a kínálatot az tudja, hogy a HYIP programok kínálnak hasonló vagy magasabb kamatot, csak amíg a HYIP-ek többségénél piramis elven történik a kifizetés, vagyis az új befizetésekből fizetik ki azokat akik kiveszik a pénzüket. Így törvényszerű, hogy egy idő után a program lezárul, aki addig nem vette ki a pénzét az elvesztette, mert ezt követően már több kifizetés nincs.

Addig ez a cég valós tevékenységet folytat, egy teljesen átvilágítható ügyviteli és számviteli hátteret hoz létre, teljes megfelelés a magyar jogrendszer felé. Állandó könyvvizsgálói, ügyvédi, jogi kontrollt ígér.

Elektronikus számlázás egy APEH által hitelesített külső cég rendszerén keresztül. Ennek köszönhetően teljesen kizárt, hogy utólag bárki manipulálhassa a számlázási adatokat. Ennek köszönhetően teljesen kizárt, hogy utólag bárki manipulálhassa a számlázási adatokat.

Én úgy gondolom, hogy ez a lehetőség mindenkinek kihagyhatatlan lehetőséget kínál. Mivel szoftverbérleti csomagok vásárlásával azok is nagyon jó jutalékra tehetnek szert akiknek nem megy, vagy nem akarnak hálózatépítéssel foglalkozni.

Akik meg hálózatot is építenek nagyon jó maraktingterve van a cégnek, így ezzel is magas jövedelemre lehet szert tenni.

További információhoz kérem iratkozzál fel az alábbi oldalamon: http://jobefektetesek.com/?op=bsh