2011. szeptember 2., péntek

Újra elérhető és egyben megújult a Business Store Hungary Kft. által kínált befektetési lehetőség

Az új konstrukció sokkal átláthatóbb, és így biztonságosabb lett.

Ugyanis a szoftver jutalék program átalakult BSH Traderré.

Az előző rendszer is nagyon népszerű volt sokan csatlakoztak, mert megértették, hogy mekkora lehetőséget rejt magában a havi 30%-os hozam. Gyakorlatilag már egy 100.000 Ft-os befektetés is, néhány hónapon belül akkorára tud dagadni, hogy képes betölteni az emberek anyagi szükségleteit. Gyakorlatilag széles körben lehetővé vált, hogy az emberek befektetésből éljenek meg.

Amíg eddig nem volt átlátható, hogyan éri el a cég ezt a magas hozamot. Ezért sokan attól féltek, hogy egyszer csak nem lesz meg a befizetett pénz sem. Most az új konstrukciónak köszönhetően teljesen átláthatóvá vált.

Ugyanis a cég szerződést kötött, egy nagy, megbiztató, nemzetközi brókercéggel, így mindenkinek a befektetése saját névre szóló deviza kereskedési számlára kerül. Ezen a számlán a BSH szoftvere fog kereskedni. A BSH nem fér hozzá a pénzedhez, ezt a Brókercég csak neked hajlandó kifizetni. A számlán lévő pénz online nyomon követhető, így teljes egészében a folyamat átlátható. A BSH a kereskedésre havi 10% hozamgaranciát vállal. Tehát nem csak a befektetett pénz, hanem havi 10% hozam is garantálva van.

További információ: http://jobefektetesek.com/?op=bsh