2013. április 11., csütörtök

OPN/Sitetalk

Ez az üzlet már 4 éves, így túl van azon a kritikusnak mondható 2-3 éven. A kezdeti nehézségeket legyőzte, volt neki bőven. Ami eddig vízió volt, az most vált valósággá.

Sokan eddig azért nem tudták ezt a rendszert építeni, mert egy víziót kellett eladni az embereknek.

Most már bebizonyosodott, hogy egy életképes, az idõ próbáját kiállt, rendszerrel állunk szembe, mely egyre több lehetőséget kínál.

Szinte azt lehet mondani, hogy egyik MLM rendszer sem kínál annyi lehetőséget, a pénzt keresni vágyó emberek számára mint ez az üzleti koncepció.

Az alábbi linken egy webkonferencia felvételét találod, melyet javaslom neked hallgasd végig. Meglátod, hogy dobsz egy hátast, mert ennyi lehetőségre, amit itt hallani fogsz, biztos vagyok, hogy nem is számítottál:

A felvétel meghallgatásához kattints ide

Az elmúlt években is fantasztikus eredményeket ért el a cég, de igazából most indul az egész.

Ha most ezt az üzletet komolyan veszed, megalapozatlanod vele jövődet.

Röviden az 1BV rendszer bevezetéséről:

Az új üzleti előnycsomagokban garantált SiteTalk regisztrációkat kapunk. Az EVO Gold csomagban 100 db-ot, az EVO Professional (Bronz) előnycsomagban 30 db-ot és az alap csomagban pedig 15 db-ot. És most jön a java, 2 éven keresztül minden garantált regisztrált tag után, attól függetlenül, hogy vásárolt e valamit, vagy sem minden héten 1 BV-t, azaz 1 € jutalékot kapunk, melyet a marketing tervnek megfelelően fizet ki a cég. Teljesen mindegy, hogy milyen mélységedben vannak és, hogy a csapatodban ki vett ilyen csomagot a te heti jutalékodba beleszámít. Elképesztő passzív jövedelme lehet bárkinek is ebben a rendszerben. Arról nem beszélve, hogy ezen tagok közül lesz úgy is olyan, aki felminősül, aki vásárol a május elsején induló Webshopból, ahol 5000 Webshop linkje lesz elérhető és pénzvisszatérítést kapunk a vásárlásaink után, illetve jutalékot is, lesz olyan, aki az április közepén induló aukciós oldalon licitálni fog és még sorolhatnám.

További információhoz, regisztrációhoz bátran keressél.